Get Free Gift With Every Purchase All 12 Months

5% Off On All Prepaid Orders

Free Delivery On Purchase Above ₹599

Nachtmerries

Soms doet een man zulke nachtmerrieën met jou. Niet in de zin dat in de eerste plaats 40 minuten overtuigen om hem je telefoon te geven, en dan geen oproepen. Niet! ‘S nachts, in bed. Dit zijn zulke dingen, waarna je minder op één fan krijgt, en je vriendinnen – voor verschillende grappige verhalen meer.

Het meest aanstootgevende dat ze nooit uitleggen waarom ze het doen? Nou, we zijn nu letterlijk op de planken, verspreiden alle eigenschappen van alle heren. Misschien waren sommige heel vreemde jonge mannen verre van hopeloos!
Hier is het noodzakelijk om een ​​kleine digressie te maken. Ik heb deze teksteditor veel later doorstaan ​​dan alle overeengekomen termen. Maar ik had een serieus excuus – ik lachte. Mijn “ICQ” bijna gerookt, knippert fel alle nieuwe en nieuwe ramen. Vriendinnen, vriendinnen en gewoon willekeurig “voorbijgangers” schreven hun verhalen, en elk – letterlijk elk! – Het was iets om op dit onderwerp te zeggen. Nou, zonder een specialist, zouden we natuurlijk niet begrijpen. Dus vroegen we Irina Ayrianz, een kandidaat van medische wetenschappen, de seksuoloog van het Research Institute of Psychiatry van Moskou, commentaar op al deze nachtmerries van mannen.

Het verhaal van de verloofde
Mijn eerste jongeman wilde geen normale seks, maar ik wilde bij voorkeur mondeling. Hij haalde zijn broek uit, alleen toen hij een lid al had staan, en na het orgasme zeer snel uitgerekt.

Reageer Irina Ayrianz:
"Als het over een volwassen man ging, zou ik zeggen dat er hier duidelijke sadistische neigingen is. Zo’n brutaliteit, vooral als een man tijdens seks geen schoenen schiet, het leuk vindt om het te doen, snel en de voorkeur aan orale seks voor alle andere geslachtssoorten. In principe kunnen voor veel meisjes zo’n dominante macho en zo’n soort seks zeer interessant zijn. Maar aangezien we het hebben over onervaren jonge man, vermoed ik dat de jongen om andere redenen niet uitkleden: ik was bang om acne op mijn rug of mijn onontwikkelde spieren te laten zien. Of gewoon bezorgd dat de ouders van het meisje nu thuis zullen komen, en hij zal geen tijd hebben om aan te kleden. “.

COSMO-uitvoer
Blijf elkaar ontmoeten, bewonder vaker zijn schoonheid en maak complimenten; Om te grappen dat ik van hem hield voor de prachtige borst; Zeg: “Nee, nee, niet zo snel, ik wil dat je voor een lange tijd in mij bent”; Zoeken naar gratis huisjes en appartementen.

Geschiedenis Alika
Ik had een partner die alleen met mijn handen seks wilde hebben. Toen het nodig was om alles in een normale te doen, nieste hij duidelijk en verliest hij de moed. Het is eng met mij – een beetje afleidend, daar weer. En van mij eiste absoluut hetzelfde, we kregen zo’n twee-deeltjes seks.

Reageer Irina Ayrianz:
"Het observeerde voor de hand liggende tootofobie – de zogenaamde seksologie angst voor seksuele geslachtsgemeenschap. En waarschijnlijk heeft de kameraad een vertraging in psychosociale ontwikkeling met fixatie op masturbatie. Spreken gemakkelijker: de seksualiteit van de man bleef bij de adolescentie, wanneer er geen seks zou zijn, was het onmogelijk, maar onanisme en aaien – altijd alsjeblieft. Een ervaren seksopatholoog zal zo’n jonge man op een normale geslachtsgemeenschap kunnen opzetten, maar “handmatige” seks blijft nog steeds het meest aangename en interessante voor hem. “.

COSMO-uitvoer
Opties Twee: Of hij vindt u zo leuk dat u concurreert op uw eigen sex-nummer en het plezier van zijn handmatige oefeningen, of u zult het nog steeds naar de dokter sturen.

Geschiedenis IRA
Mijn vorige echtgenoot begon altijd zonder voorspel, en toen ik hem vertelde dat ik het niet leuk vond, sloeg hij me op de paus en vroeg: “En zo beter?"

Reageer Irina Ayrianz:
"Dit is duidelijk niet mijn patiënt, omdat het van een medisch oogpunt absoluut normaal is. Een jonge gezonde man om op te wekken, heb geen preludes nodig, vooral als de partner echt leuk vindt. Als een vrouw, zo’n gedrag van mij, natuurlijk, verrassingen: deze man of zeer slecht opgebracht, of groeide op in een doofdorp, waar hij geen boeken en films op het nabije voorkomende onderwerp kreeg. Echter, als een dokter, ik heb nog steeds een vermoeden dat IRA zich vergist in zijn ideeën over de “normale” prelude. Het is onwaarschijnlijk dat de man haar naderde, dreef van kleding en duwde meteen haar ergerineerde lid. Ze kuste zeker, knuffelden, misschien op de een of andere manier fonders – dit is ook een prelude. Voor een man onnatuurlijk en 40 minuten pijn doen om deel te nemen aan Cunnilingus, terwijl het vereiste niveau van eigen excitatie wordt gehandhaafd. Echter, het meisje heeft bloedige maïs gedurende deze tijd. Prelude zou niet meer dan 10-15 minuten moeten duren. Als het meisje geen tijd heeft om opgewonden te raken in deze tijd, betekent dit dat ze ofwel niet in staat was om zijn partner uit te leggen, hoe het op te warmen, of ze heeft hormonale of psychische problemen, je moet de dokter met hen zien. “.

COSMO-uitvoer
Releer eerst uw ideeën over de “juiste” preludes met het echte leven, en niet met een gastronomische thriller “9 1/2 weken”. Als je daarna nog steeds tot de conclusie komt dat je geen voorspel hebt, neem dan de hand van je schattige hartige in je eigen en laat duidelijk zien wat en waar je moet beroeren, wrijven en liefhebben, evenals om tederheid te kussen en te kussen en te fluisteren.

Geschiedenis ol
Ik had een man met een lid van zeven centimeter grootte en de overeenkomstige diameter. En hij “rijkdom” probeerde te compenseren voor orale seks. Niet alleen is de locatie van de clitoris, hij vertegenwoordigde ongeveer ongeveer, met een gespreide plus-minus vijf centimeter, dus hij was nog steeds niet.
Meer juist – Rotte een baard met een snor. Alle pogingen om onder het kussen te kruipen en het af te leiden van deze nobele klassen, mijn nieuwe minnaar waargenomen met belediging en verdenking.
En na mijn woorden: “Ik heb echt pijn gedaan”, greep hij me in een worstelende aanval en ging verder met Tripling enthousiasme. Hij was klaar om het uren te doen, en nu weet ik het bovendien, wat is een echte nachtmerrie!

Een reactie
Irina Ayrianz:

"Ik heb al gezegd dat voor een man niet erg leuk is om te lang te doen. Hier is het geval of in orale fetisjisme, of in problemen met de erectie die deze man probeerde de Cunnilingus te vermommen. Het is mogelijk dat er een lichte vorm van masochisme is “.

COSMO-uitvoer
Als de partner niet alleen hints en televisie begrijpt, maar ook directe spraak, niet lijden, verdwijnen. Het wordt gedurende vrij lang en vervelend behandeld.

Geschiedenis van Kati
Een van mijn man tijdens het orgasme sprak “Mur-Moore”. In het begin was het schattig. Toen begon hij mijn borst te bellen “glimlachend”, de vagina “gat” en “meisje” en zijn lid “Wand”. Hij zei: “Suskeeper, niet een begrafenisstaf, dus zal er anders boules zijn”. Van deze “bul-bull” is me bijna gebeurd. Alleen in een ander, een nevetisch gevoel.

Reageer Irina Ayrianz:
"Op een gezonde grond zal een man niet zo zuigen. Hij zal gewoon niet in gedachten houden soortgelijke woorden. Dit alles is vergelijkbaar met het Oedipus-complex: een man wil een kleine jongen zijn, met wie mama dergelijke vreemde en aangename dingen maakt “.

COSMO-uitvoer
Soortgelijke mannen, vreemd genoeg, zijn zeer goede en gevoelige geliefden. Bied je eigen namen voor je onderdelen en acties die je esthetische smaak niet zullen beledigen. En geniet. U moet echter niet kennismaken met de tedere jonge man van My Mother – Oedipov-complex op een lege plaats verschijnt niet.

Geschiedenis van Alla
Met deze persoon had ik niet eens echt seks. Het was de moeite waard om gewoon te zoenen hoe hij werd meegenomen om me een gezicht als een hond te likken. Ik zei dat ik onaangenaam was, hij verontschuldigde zich, en in een minuut werd alles weer herhaald. En toen hij mijn borst streelde, was hij alsof hij per ongeluk erg pijnlijk was in een tepel. Ik was verontwaardigd en hij deed onschuldige ogen: “Wel, het spijt me, alsjeblieft! Ik vond mijn ex-vriendin zo leuk, en ik doe het

gewoon automatisch!"

Reageer Irina Ayrianz:
"Alla is correct opgemerkt: “Like A Dog”. Deze man vond duidelijk dierlijk geslacht, zelfs in deze likkende tracker naar Sadizm, die hij niet in staat is om te overwinnen. Van likjes direct pad naar uking, bijten, squabbing enzovoort. Woorden die zijn laatste meisje zo leuk vond – schoon water. Als hij meer dan één partner had, moet hij zich gewoon voorstellen hoe sterk de impact de vrouwelijke tepels is. Dat is, hij deed pijnlijk speciaal. Bovendien probeert iedereen, tijdens het eerste geslacht, zich te gedragen zoals traditioneel mogelijk, en als een man niet eens in een dergelijke situatie kan inkrimpen, dan kan alles veel slechter zijn. “.

COSMO-uitvoer Rennen. Zorgeloos.

Geschiedenis van de jachthaven
Ik was 19, en hij was 45, ik was verliefd op ademtochten. Toen werd ik absoluut allemaal! Ik was het eens met zijn argumenten die een vrouw ergens onder de borst kussen – vernederend voor een man. Tegelijkertijd was hij niet tegen de blowjob. Snijd, hij leidde me meteen naar de badkamer
en grondig gedwongen zijn tanden schoon te maken.

Reageer Irina Ayrianz:
"En fysiek, en mentaal is deze man absoluut gezond. Al zijn eigenaardigheden – uit het milieu, uit het onderwijs. Hij verdeelt duidelijk vrouwen op “V.” en “Bludnitz”. En “de maagd” waaraan hij ongetwijfeld aan de jachthaven wordt toegeschreven, maak dergelijke dingen niet die zij deed. Zeker deze man vóór de ontmoeting met het meisje was getrouwd en zijn vrouw gedroeg zich volledig anders in bed. Hij begreep natuurlijk de geest dat Marina een heel andere generatie man was, maar hij was onbewust, hij was gewoon nodig door een ritueel van het reinigen van haar van die “vuil”, waarmee ze zich bezighoudt. Hier was hij haar en schoongemaakt – tandenborstel “.

COSMO-uitvoer
Toch, meestal het minder verschil in leeftijd, de kleinere de problemen van het paar, althans in seks. Je zult niet in staat zijn om zo’n man te veranderen of overtuigen. Als je een vergelijkbaar exemplaar betrapt hebt, moet je zijn seksregels (herhalen van jezelf, dat dit niet je een verdorven libertine is, en hij is een samengestelde boring), of verander het op iemand die meer liberaal is.

Geschiedenis Alexandra
Alles was heel schattig. Nog niet het geslacht bereikt. Hij eindigde voor vijf fricties, vroeg: “Jij klaarkomen?”Terwijl ik van verrassing naar mijn zintuigen kwam, kuste me voorzichtig in mijn neus en viel in slaap. Ik, zoals in die grap, moest ik naar de badkamer gaan, mezelf aan een orgasme meenemen. We hebben elkaar niet meer ontmoet.

Reageer Irina Ayrianz:
"Het maakt niet uit hoe vreselijk klonk, het is absoluut normaal gedrag. Voortijdige ejaculatie is vaak te wijten aan het feit dat deze specifieke man gewoon te temperamentvol is, hij is erg enthousiast door een nieuwe partner. Na verloop van tijd zijn passies een beetje op zijn hoede en geslachtsgemeenschap zal aanzienlijk langer worden. Het is veel beter dan de situatie wanneer een man uren seks kan hebben, maar het kan niet cake. Dit is een expliciete afwijking van seksuele attractie: latente homoseksualiteit of zoiets. Dat wil zeggen, een man prikkelt geen seks met dit meisje en hij kan niet begrijpen waarom. En val in slaap na seks voor een man van nature en fysiologisch. Vraag van het “doorgaan met een banket” – zinloos en wreed. Probeer beter samen om je orgasme te bereiken voordat deze aangename toestand hem in haalt. "

COSMO-uitvoer . Of verander nog steeds de man op minder temperamentvolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
INR Indian Rupee