Get Free Gift With Every Purchase All 12 Months

5% Off On All Prepaid Orders

Free Delivery On Purchase Above ₹599

Sex in de oude dagen Hoe was seks in rus

Voor een deel is onze zwakke kennis in de Russische folk erotische cultuur eenvoudig uitgelegd. Ten eerste, in eerste instantie was er niemand om dit allemaal te documenteren. Het schrijven van Slavs verscheen samen met het christendom en de nieuwe religie keurde de heidense riten niet goed met vleselijke vreugde. En ten tweede was het eerste schrijven beheerste de monniken, die niet geïnteresseerd waren in ernst en in algemene seksuele kwesties. Daarom kon de oude literatuur die aan seks in principe, in principe niet kan zijn. Het enige document met betrekking tot familiezaken (maar niet om dat intieme) niet te zeggen, was “Domostroro”, maar zelfs hij verscheen veel later – in het midden van de XVI-eeuw. En daarvoor was er slechts een gemeenschappelijke orale folklore: scness, verhalen, raadsels, uitspraken. En toch waren de voorouders iets te doen.

Niet alleen op vakantie

Sex Slavs behandeld meer dan positief. Ze ontmoetten ook twee-time (of bigamia) en zelfs polygamie. Dit laatste wordt in het bijzonder genoemd in de kronieken van het “verhaal van het doorgonejaren”: “en de lariks, Vyatichi en Northerners hadden een gemeenschappelijke gewoonte: leefde in het bos. En ze hadden geen huwelijken, maar het spel was aangebracht tussen de dorpen en convergeerde op deze spelers, en hier wikkelde hun vrouwen om met hen te praten. Hebben twee en drie vrouwen “. Byzantijnse historicus Caesarian Prokui in zijn geschriften zegt dat Slavs van twee tot vier vrouwen zouden kunnen zijn. Vladimir I Svyatoslavovich, Krestny Rusland, er waren twaalf – en het is alleen officieel (plus 800 concubines,"300 in de stepva, 300 in de Belorod, 200 op Berestov, “). Waar, zo’n luxe kon alleen de speciale en / of rijke veroorloven.

In de heidense tijden speelde Seks een belangrijke rol, maar was tegelijkertijd een fenomeen vrij gewoon. Dat is zonder kuisheid, maar ook zonder uitersten en vrijheden. Seks was direct verbonden met de ideeën van Slavs over de wereld rond. Vuur, water, zon, wind, bomen – alle elementen en items, volgens de oude mensen, bezeten ziel en vloer, en daarom waren ze niet vreemd voor alle menselijke en in het algemeen.

Zonder seksuele subtekst, vele riten, douane, vieringen en feestdagen dacht niet. Hier, laten we zeggen, lopen ter ere van de Lada, de godin van de vruchtbaarheid en tegelijkertijd een welvarend huwelijk, dat meerdere keren per jaar gebeurde, van maart tot half september. Tijdens die vakanties gingen ze de lente, ze vroegen over de regen (of verheugde de eerste scheuten en de laatste oren), wandelde, zong, bontfires verbrand, gesprongen, gesprongen en dansten. Bovendien, tijdens het springen en zwellen, werd losse kleding van dansen gedroogd, blote delen van het lichaam. Het is gemakkelijk om de finale van deze avondactie voor te stellen.

Aan het einde van de winter, bij Maslenitsa – de vakantie van de ontmoeting van de zon, niet alleen pannenkoeken gebakken, die lijkt op een zonneschijf, maar ook de brandende wielen gerold, werden opnieuw de dansen door het vreugdevuur gereden. Sprong en tilde vaak de bodem van kleding op, dus niet om niet te verbranden.

In de oudheid vestigden Oosterse slavingen langs de oevers van de rivieren. Historici, beschrijven het pfizer viagra leven, riten en feestdagen van onze voorouders, vermelden dat mannen en vrouwen samen baden, Nagishol en liefde maakten. “Water” seks zo verrast Mauritius strateeg, de Byzantijnse historicus VI eeuw, dat hij dit in zijn werken opmerkte.

Trouwens, over kleding. Zaaien, volgens Igor Kon, socioloog, seksuoloog en auteur van het boek “Seksuele cultuur in Rusland. Aardbei op een berk “, vaak naakt gehouden – erg of half. In het geval van mannen symboliseerde het de conclusie van het huwelijk van geploegd land – dus probeerde een oogst te bellen. Tijdens de rioleringsperiode maakten de echtgenoten de liefde direct op het veld of rolden erover. Om de oogst te behouden en het te beschermen tegen de onreine kracht, naakte meisjes en vrouwen in de diepte ‘s nachts, die de bijbehorende nummers vervullen, deed de velden rond. Men geloofde dat de menselijke vruchtbaarheid en het enige dat ermee verbonden is, de krachten van de aarde stimuleert en dwingt het om een ​​gewas te geven.

Zonder dom en toezicht

Met de komst naar het Russische land van het christendom (988 g.) en versterking van de autoriteiten van de instelling van de kerk (XII) tegenover seks begon te veranderen. Niet onmiddellijk maar nog steeds. “Christianisatie bracht met hen onbekenden voor beperkingen en negatieve houding ten opzichte van seks als zodanig”, zegt Igor Kon. Het liet men alleen echtgenoten samen bestaande in legitiem, kerkhuwelijk, en uitsluitend omwille van “Chadorody”, en niet “zwakte”. Paul Abstinence was verplicht voor kerkvakanties, in de post, op zondag, zaterdag en vrijdag. Met strikte naleving van alle verboden voor seks, waren er niet meer dan 50-60 dagen per jaar. Aan haar man en vrouw zijn eenvoudiger, sommige spirituele personen hebben ze geadviseerd afzonderlijk te slapen, wat echter in die tijd moeilijk was om te vervullen: de leefruimte stond zo’n luxe niet toe, behalve dat een van de echtgenoten zou gaan Slaap in het lied, op de Senov of in het veld. Echter, het was er meestal een paar en met pensioen: in de ziekte, op het fornuis en de parads, sliepen de oude mannen en kinderen. Wat stedelijke huizen betreft, waren er nog minder plaatsen voor manoeuvres. Bijvoorbeeld, in Novgorod was er een graafschatting van de rijkdom van een burger, gebouwd in de XII in. Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 63 m2 – een grote “dubbele service” of een bescheiden “Treshka” volgens de huidige normen, en gezinnen waren vrij groot. De gebruikelijke stedelingen waren tevreden met het huis (thuis!) 4 x 4 m, dat wil zeggen, 16 m2. Wat is het geslacht hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
INR Indian Rupee