Get Free Gift With Every Purchase All 12 Months

5% Off On All Prepaid Orders

Free Delivery On Purchase Above ₹599

Cosmo Sex Drive My Little Turquoise Friend – Moxie van We-Vibe

Laat me je meteen vertellen dan de mini-vibrator Moxie verschilt van alle andere gadgets die ik heb getest.

  • Het is bevestigd aan slipje, en een zeer handige en originele manier – met behulp van een magnetische bevestiger. De wereld is al lang bekend om Butterfly-slipje met ingebouwde vibratie, maar Moxie kunt u aan elke lingerie bevestigen. Of ga gewoon in hand als je wilt.
  • Moxie-besturing treedt op op drie manieren: u drukt op de knop op de vibrator zelf, u plaatst de knoppen op de afstandsbediening of rijdt deze van overal ter wereld met behulp van de toepassing.
  • Ik herhaal het opnieuw. Van een. Punten. Mira. Het prikkelt bijna ook bloed als springen op de daken van garages in de kindertijd.

De combinatie van deze drie kenmerken maakte Moxie een unieke sex gadget die ik niet kon ervaren.

Schattige baby

Ik heb een doos in mijn handen, en als je niet weet wat binnenin, dan zou je denken dat er een nieuwe smartphone is. Nou, bijna het is, ja. In een kleine langwerpige testikel en een kleine console met vier pijlen.

Het kind ziet er heel schattig uit. Op de gladde blauwe siliconen, een klein beetje van “Ping”, dat de belangrijkste boosdoener van je orgasme zal worden

– het zal vibreren naast je clitoris. Hij is netjes, gevoelig, hoewel ik kleine twijfels had over zijn vorm en grootte.

Moxie + linnen

Ik probeerde het op korte broek te repareren, op string, op gewone shorts en naadloos. En overal succes (er moeten meme zijn met Robert Downey – jonger). De vibrator is compleet anders, om te bevestigen. Je neemt de vibrator, leg het in het slipje en van buitenaf bevestigt u de magneet. Magneet is vrij krachtig, dus nauwelijks zal de vibrator per ongeluk uitvallen. Ik heb eerlijk gepubliceerd en gesprongen om ervoor te zorgen dat de verwarring me niet bedreigt. Hoewel ik bedoel: ik vertel over de vibrator, die in het slipje wordt geplaatst en een wandeling maakt, wat kan de verwarring zijn.

De enige moeilijkheid van de hele onderneming – Ik slaagde er niet in om een ​​strategische plaats voor de babymoxy te vinden, dus je moet ze daar noemen, om precies te begrijpen waar het in het slipje moet worden gevestigd om je goed te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
INR Indian Rupee